Les millors cafeteries del centre de Columbus

Tant si hi treballes, com si ho visites o si hi vius, aquí tens les millors cafeteries del centre de Columbus!

Visió general: Brioso és un dels torradors de més llarga durada de Columbus, que es va obrir per primera vegada el 2001. El 2020 va traslladar la seva ubicació original a l’angle sud-oest de Gay and High. A partir d’aquí continuen amb la seva ratxa guanyadora d’un gran espresso, pour overs, cafè amb llet i molt més. Proveu el latte d’auró d’Ohio!

Adreça: 53 N. High St.

Llegeix més: Cafè Brioso

Visió general: Recentment, Parable Coffee s’ha traslladat al preciós espai de la cantonada de l’antic edifici Lazarus, on podeu trobar un seient entre una vegetació exuberant o a la cafeteria. El menú de Parable inclou cafès per lots, te, abocadors, cafè exprés, cervesa freda, a més d’una de les col·leccions més singulars de cafès especials i altres begudes.

Adreça: 149 S. High St.

Llegeix més: Cafè de paràbola

Visió general: La cafeteria Roosevelt és un espai de reunió de la comunitat preferit. La cafeteria utilitza els seus beneficis per donar suport a iniciatives que proporcionen aigua potable neta, lluitar contra la fam i combatre el tràfic de persones.

Adreça: 300 E. Long St.

Llegeix més: Cafè Roosevelt

Visió general: Stauf’s, una de les torradores més longeves de la ciutat, manté cinc botigues al voltant de Columbus. La ubicació de Discovery District es troba a l’edifici View on Grant i té finestres de terra a sostre i molt espai per estudiar, reunir-se i passar l’estona.

Adreça: 350 Mt. Vernon Ave.

Llegeix més: Stauf’s Coffee Roasters (Discovery District)

Visió general: A més de la seva ubicació al carrer Gay i High Street, Brioso disposa d’una cafeteria completa com a part de la seva rostiria a East Long Street. És un lloc tranquil per prendre un cafè exprés, estudiar o llegir, fer una mica de feina.

Adreça: 329 E. Long St.

Llegeix més: Cafè Brioso (carrer llarg)

Visió general: One Line Coffee, que té botigues a Short North i Franklinton, té una petita cafeteria a la planta baixa del Huntington Center, a Capitol Square. És el lloc ideal per prendre un cappuccino al matí o migdia i un berenar.

Adreça: 41 S. High St.

Llegeix més: One Line Coffee (Huntington Center)

Visió general: Originalment va començar com Hemingway’s Coffee Nook, Cafe de Nook fa honor al seu nom com a acollidora cafeteria parisenca. Agafeu un bon llibre i arrossegueu-vos en un racó amb un cafè amb llet i un dolç. Trobeu el racó de la planta baixa del 175 de l’edifici Park, assegut al costat est del Columbus Commons.

Adreça: 175 S. Tercer St.

Més informació (sobre Hemingway’s Coffee Nook): Cafe de Nook

Visió general: Bonjour Cafe és una petita botiga al centre de South High Street, situada entre el Westin Columbus i Dempsey’s. Ofereixen un menú complet de cafè exprés, cafè amb llet, cafè preparat, cafè gelat, te, a més de crear les vostres crepes i un menú complet d’esmorzar i dinar.

Adreça: 330 S. High St.

Llegeix més: Hola Cafè

Visió general: The Goat és el bar/restaurant/cafeteria de la casa per al desenvolupament de Lifestyle Communities a RiverSouth, i Morning Ritual és la seva cafeteria. Podeu demanar chai, un caputxino, un moka, com vulgueu, per anar amb entrepans d’esmorzar, remenats, pastissos.

Adreça: 219 S. High St.

Llegeix més: Ritual matinal a The Goat

Visió general: Freedom a la Cart és una empresa social que pretén donar feina i empoderar els supervivents del tràfic de persones. La cafeteria del centre és una extensió del seu negoci de càtering i, juntament amb excel·lents productes de forn, entrepans i amanides, tenen un menú complet de cafè calent i gelat, espresso i te.

Adreça: 123 E. Spring St.

Llegeix més: Freedom a la Cart

Visió general: Aquesta botiga del centre, una extensió del popular restaurant Way Down Yonder New Orleans, al costat sud, ofereix beignets fets per rascar i un esmorzar complet per acompanyar el servei de cafè. Preneu una mica de cafè segur, però no us perdeu una bossa de beignets gegants sufocats amb sucre en pols.

Adreça: 386 E. Main St.

Llegeix més: Cap avall Beignets i cafè

Visió general: El Woodbury és un restaurant modern al centre de Columbus, que serveix un menú d’esmorzar molt eclèctic (tacos de gallina calent? Cassola de torrada francesa? Crepes de cansalada confitada?). A més, compten amb una cafeteria completa amb cafè Upper Cup.

Adreça: 215 E. Town St.

Llegeix més: El WoodburySource link